Audi ISU World Cup Short Track - Dordrecht
Dordrecht is van 5 t/m 8 oktober het decor van de Audi ISU World Cup Short Track. Na het KPN WK Shorttrack komen de beste shorttrackers ter wereld opnieuw naar Nederland.

De World Cup in Dordrecht is een van de vier World Cups die meetellen in de kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2018 in Pyeongchang.

In eigen land neemt de Nederlandse ploeg het op tegen de voltallige wereldtop met rijders uit Canada, China, Korea en de Rusland.

Shorttrack staat garant voor topsport, actie en spanning op het ijs in combinatie met topentertainment naast het ijs. De races worden afgewisseld met dj’s, lichtshows en entertainment. In Dordrecht is de adrenaline van de rijders tot op de tribune te voelen.
Seizoen 2017/2018 gaat in oktober weer van start!
Wil jij op de hoogte blijven van nieuws, exclusieve acties en unieke aanbiedingen van schaatsen.nl, KNSB en zijn partners? Meld je dan aan als #schaatsfan!
De Coolste Baan van Nederland
Van 18 januari t/m 11 maart 2018 gaan we weer schaatsen in het Olympisch Stadion. Met van 9 - 11 maart 2018 de ISU WK Allround! Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer de kaartverkoop voor de ISU WK Allround 2018 & De Coolste Baan van Nederland van start gaat? Meld je dan nu aan via de pre-sale.